گاه-نوشت-های یک مسافر

می_نویسم یادگاری تا بماند روزگاری؛ گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری

گاه-نوشت-های یک مسافر

می_نویسم یادگاری تا بماند روزگاری؛ گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری

آخرین مطالب
  • ۹۵/۰۸/۱۱
    :|
طبقه بندی موضوعی
پربیننده ترین مطالب
  • ۹۵/۰۸/۱۱
    :|
محبوب ترین مطالب
  • ۹۵/۰۸/۱۱
    :|
مطالب پربحث‌تر
  • ۹۵/۰۸/۱۱
    :|

جوحه کباب به روشِ ...!!!

پنجشنبه, ۲ مرداد ۱۳۹۳، ۰۵:۴۹ ب.ظ
دستور پخت:
تکه های کوچیک مرغ 24 ساعت تو مخلوط پیاز زعفرون و ابلیموی طبیعی میذارید. بعد بذارید تو یخچال.
موقعی که میخواد بپزیدشون ازین سیخهای چوب بگیرید و تیکه های مرغ با گوجه فلفل دلمه و... سیخ کنید. ماهیتابه یا قابلمه نسوز بدون روغن بذارید روی گاز و سیخ های جوجه رو یکی یکی بذارید توش. سر ماهیتابه رو بذارید. تیکه های مرغ آب میدن و با همون میپزن. وقتی خوب مغز پخت شدن یکم کره بریزید توش که سرخ هم بشه.
حواستون باشه همه سیخ ها نمیشه باهم گذاشت. و اینکه بعد هربار برداشتن سیخ ها، برای پخت سیخ بعدی ماهیتابه رو بشورید که رنگ جوجه های بعدی تیره نشه. چون از پخت قبلی ته ماهیتابه سیاه شده.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۵/۰۲
یادگار

دستور آشپزی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">